DöNER BABA & ISTANBUL KITCHEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4019 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Baba & Istanbul Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 4:49 De spareribs waren erg lekker ook het Broodje adana kebap. Vriendelijke bezorger.Günaydın Yedek kaburga adana kebaplı sandviç gibi çok lezzetliydi. Dost canlısı teslimatçı
26 jan 2023 om 0:27 Heb meer dan een uur gewacht(woon letterlijk om de hoek) Eten was ijskoud
23 jan 2023 om 21:28 Snelle bezorging en lekker
22 jan 2023 om 13:22 Veelste zout en koud
20 jan 2023 om 15:42 2 kapsalon besteld. Bestelling was 20 min later afgeleverd. Ze hebben niets laten weten en pas toen ik belde kreeg ik te horen dat het door de drukte vettraagd is. Vlees was niet goed. Sla was slap smaakloos kapsalon.echt spijt dat ik het heb besteld
19 jan 2023 om 1:01 Bestelling van 25euro geplaatst voor een kapsalon en een frietje. Ik ben echt in shock wat ik bezorgd heb gekregen. Ik zeg nooit meer hier bestellen.
18 jan 2023 om 20:52 Niks op aan te merken. Het eten was goed en de bezorger was op tijd.
18 jan 2023 om 18:52 Thank you
18 jan 2023 om 0:03 Zeer slecht vlees was bijna zwart bestel nooit meer daar shoarma
15 jan 2023 om 19:10 Eten was koud
15 jan 2023 om 11:32 1 zakje saus bij een kapsalon en als je nog zakje wil bijna 2 euro zijn jullie gek geworden je betaald al 25 euro voor twee kapsalons en dan nog zoveel geld extra vragen en als het nou nog is lekker was zou ik denken oke maar het is ook niet te vrete
15 jan 2023 om 6:39 Snel bezorgd door vriendelijke man, maar de chicken wings waren wat te lang in de friteuse gelegd (beetje verbrand dus). Toch wel lekker.