DöNER BABA & ISTANBUL KITCHEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 4492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Baba & Istanbul Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2024 om 15:56 Kebab was een soort van aangebrand na dat we al heel lang moesten wachten, daarnaast was het denk ik de smerigste kapsalon die ik ooit gegeten heb
16 jul 2024 om 2:15 De kipfilet was aangebrand en droog heel jammer. De rijst en de salade was wel goed.
8 jul 2024 om 19:06 Lekker kapsalon
8 jul 2024 om 2:39 Niet eetbaar en koud
7 jul 2024 om 13:10 Doner was half rauw. Durum was nat. Veel vocht in de durum doner. Burger was zielig klein. Geen servetten.
7 jul 2024 om 0:29 Was vergeten bezorgen te klikken in plaats van afhalen. Maar zonder problemen bezorgden ze gelijk aan huis!
6 jul 2024 om 22:19 Top
6 jul 2024 om 17:05 Hoe moeilijk is het om een goed broodje doner te maken nou heel moeilijk blijkbaar vlees slechte kwaliteit en de sauce ook
5 jul 2024 om 19:23 Top
5 jul 2024 om 15:51 Ik heb 1,5 uur gewacht terwijl het 10 minuten van de bestemming af lag. Het eten was koud en niet mn geld waard
2 jul 2024 om 2:56 Het duurde lang voordat het aankwam en het was ijskoud. Niet voor herhaling vatbaar.
1 jul 2024 om 1:51 2uur moest ik wachten en eten was koud