DöNER BABA & ISTANBUL KITCHEN

DöNER BABA & ISTANBUL KITCHEN Genieten van de Turkse keuken! 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3683 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Baba & Istanbul Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 22:08 Ik vind het onhygiënisch wanneer de patat in open zakjes zitten in een open tas met bezorgen. Zakjes moeten gesloten zijn, hygiëne is belangrijk bij eten. Verder het eten perfect en bezorgen ook op tijd.
1 jul 2022 om 20:54 Eten was lekker
1 jul 2022 om 14:45 Food was very good, but it’s sad that on a request of almost 60€ there is still the delivery fee.
28 jun 2022 om 11:52 Meerdere dingen van mijn bestelling vergeten voor de laatste keer, ik bestel hier niet meer
26 jun 2022 om 23:38 Klein beetje rode rauwkost gekregen schandalig. En de kaas was al hard geworden.
25 jun 2022 om 22:26 Vies, verbrand, geen vlees maar droge botten op de spareribs. Super weinig voor zoveel geld. Waardeloos.
25 jun 2022 om 22:11 Dit keer niet zo blij. De bozoeger was op tijd maar donner was niet goed . Broodje was te klein en vis smaak. De donner smaak ook niet lekker.
25 jun 2022 om 20:51 Nou vandaag eten besteld krijg je vet op stokje in plaats lamskoteletten dan shoarma broodje die niet gebakken is shoarma die verbrand is echt super slecht ik bestel echt vaak maar dit snap nie wat jullie gedaan hebben echt diep triest het eten
24 jun 2022 om 16:23 De kapsalon was lauw en de döner was taai.
24 jun 2022 om 15:23 Lekker
24 jun 2022 om 0:03 Sorry hoor maar dit was teveel kip op een kapsalon oprecht gewoon buikpijn van gekregen het eten was ook koud bij aankomst K zal hier niet meer bestellen excuses
22 jun 2022 om 6:11 Eten was wel echt afknapper knoflook in zakje kant en klaar extra vlees nou nou niet echt..voor me dure geld niet meer...